Évente csaknem 6.000* gépkocsit lopnak el Magyarországon!

Az Öné vajon mikor lesz köztük?

Az autótolvajok nincsenek tekintettel az autók korára, tipusára, és nem törődnek azzal, hogy egy autó ellopásával egész családokat tehetnek tönkre.

Lépjünk fel közösen az autótolvajok ellen!

A Birdorg Informatikai Kft. megbízási díj fejében, olyan autók nyilvántartását vezeti, amelyek megtalálása esetén Megbízóink sikeres megtalálás esetén jutalmat* fizetnek a keresett autó becsületes megtalálójának. A megtalálási jutalom mértéke vagy egy fix összeg, vagy az autó forgalmi értékének a 10%-a.

* A jutalom összegét a hatályos jogszabály alapján levonási kötelezettség terheli.

Nyilvántartásunkban jelenleg is több ezer gépkocsi szerepel. Ezek közül nagyon sok esetben a gépjárművek jogos tulajdonosai jutalmat ajánlottak fel, ha sikerül megtalálni az autót. Sikeres autóelfogás esetén a megtalálásért járó jutalom 100%-a Önt illeti meg, ezzel jelentős többlet jövedelmre tehet szert!

Megbízóink kárvallott magánszemélyek, lízing cégek, bankok, biztosító társaságok, nyomozók és ügyvédi irodák. Az adatok frissítéséről és karbantartásáról munkatársaink folyamatosan gondoskodnak.

Munkánk sikere a hatékonyságunkban rejlik, mely alapvetően annak a sok száz autódetektívnek köszönhető, akik országszerte nagy teljesítményű videokamerás rendszám-azonosító eszközökkel figyelik a járműveket, melyek azonnal riasztanak, ha keresett autót találnak.

Nyilvántartásunkban jelenleg is több ezer gépkocsi szerepel. Autódetektívek számára a keresett járművek adatbázisa GPRS internetes on-line kapcsolatban érhető el, a saját adatbázisunkból.

A lekérdezéshez egy okostelefon (Android), valamint a rá telepített Autódetektív szoftver szükséges.

További információért a Autódetektív szoftver, kattintson ide!

Legyen Ön is autódetektív, töltse le a szoftverünket,
és már ma keresse meg a készüléke árát!

Az autódetektív szoftver letöltéséhez, kattintson ide!

Ha Ön, vagy a cége érdekelt az Önre bízott gépjárművek felkutatásában, és azt szeretné, hogy az mielőbb előkerüljön, akkor forduljon hozzánk bizalommal és a regisztrációs díj megfizetése után, a felajánlott jutalomért cserébe vegye igénybe szolgáltatásunkat.

* napi 16 gépjárművet lopnak el. Forrás: HVG